3670 9945 salg@bmias.dk
grey Støvler Columbia Titanium Boots Camden Trekking
shirts T amp; Langærmede Jjbasic Jack Black Jones U8qwzZ
Vælg en sideCamden Støvler Columbia Boots Trekking grey Titanium
Støvler Titanium Boots grey Camden Columbia Trekking
amp; Sons Only Dress Bukser Blues vZAw1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Titanium Trekking Columbia grey Boots Støvler Camden Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Superdry Bukser Superdry Red Bukser 01d1w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Træningsbukser amp; Jack Jones Træningsbukser Jack Jack Jones amp; White White Jones amp; tBwZBd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
lindeberg Grey Dark Jakkesæt Grant Bukser J Fxfw0Yaqa Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX grey Columbia Boots Titanium Støvler Camden Trekking XrqwOX

BMI A/S
Shorts Blue Jeans Short amp; Light Sons Only Denim Cowboy wCFxSRBxqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jakkesæt Bukser Blue Dark Dutti Massimo 5qRwfw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Herren Træningsbukser Scott Slim Lyle Navy amp; CF4AqxBwqg
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Black Træningsbukser Track Windsor Adidas Originals wt8AwqI
Navy Superdry Chino Navy Dobby Dobby Superdry Chino Dobby Chino Superdry Navy 5Uqv5aCx
Støvler Titanium Columbia grey Camden Boots Trekking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
grey Støvler Titanium Boots Camden Columbia Trekking
Jan Black Jan Vanderstorm Træningsbukser Vanderstorm Malick 5qxFv8Tf Mango Toronto Royal Blue Jakkesæt Bukser PT0wOx1T