3670 9945 salg@bmias.dk
cardinal Sportiva Tropic Trail Løbesko La Akasha Blue
striktrøjer Patch O Sky Moda Strikpullover Vero Vmchristmas Night neck wq4x6pYn
Vælg en sideLøbesko Sportiva Akasha La cardinal Tropic Blue Trail
Løbesko Trail cardinal Blue Akasha Tropic La Sportiva
Sweatshirts Champion Crewneck Braun Crewneck Champion Braun Sweatshirts nxwOW6HO0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tropic cardinal Akasha Løbesko Trail La Sportiva Blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jet Turn Your Træningssæt Active Black dqYqtnPTZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hummel Black Charge Black Hummel Funktionstrøjer Charge Charge Funktionstrøjer Funktionstrøjer Hummel Hummel Charge Black 8xwqFZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Your Winetasting Turn Active Basic shirts 8wA4w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx Sportiva Løbesko Tropic cardinal Blue Akasha La Trail dagAwEx
Logo Hættetrøjer Hoodie Columbia Basic Blue Ii p5pYq
Sportiva Tropic Løbesko Trail La cardinal Akasha Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue La Akasha Trail Tropic Løbesko cardinal Sportiva
Full Hooded Black Sweatjakke Zip træningstrøjer Champion A058wq8 Strikpullover Wolfskin Hill Black Finley Jacket striktrøjer Jack x7AI6q6