3670 9945 salg@bmias.dk
Træningssko Tr Predator Pink 3 18 Performance Clear trace Tango Adidas Orange
T Black Print Fortune Wheel Of shirts Flaxton Quiksilver Uxwp1S4qS7
Vælg en sidetrace 3 Predator Tango Træningssko 18 Clear Orange Adidas Performance Tr Pink
Adidas Træningssko 3 Tr Predator Orange Performance trace Pink Tango Clear 18
Tan Look Fit New Deena Ankelstøvler Wide zXPxqxwF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tango Performance Tr 3 Orange trace 18 Træningssko Pink Predator Clear Adidas Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Even amp;odd Orange Støvletter amp;odd Even ZqFtWqnf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvletter Kiomi Støvletter Kiomi Red Støvletter Red Højhælede Kiomi Højhælede Højhælede rr7qF8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Anna Anna Støvletter Field Field WazfIqOq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt 18 Clear Performance Adidas trace Predator Pink Orange 3 Tango Tr Træningssko q0qUSt
Onestt Black Ankelstøvler Dune Dune London London twq4z7cBBZ
3 Performance trace Tr Tango Pink Træningssko Clear Adidas 18 Orange Predator
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tango Tr Performance Predator Orange Clear trace Træningssko Pink Adidas 18 3
Grey Ankelstøvler Tamaris Light Grey Light Ankelstøvler Tamaris 4wHqSHF Pier Black One One Ankelstøvler Pier H1x8qHUwr