3670 9945 salg@bmias.dk
Iii Løbesko Columbia Blau Bajada Trail
Leaf T Arch Gap Navy Print shirts Tee Tapestry Z5qqx6wCv
Vælg en sideLøbesko Bajada Trail Columbia Blau Iii
Blau Løbesko Bajada Iii Trail Columbia
Sport Skuldertasker Klein Calvin Black Essential Phone Crossbody Jeans xSC6wq6R

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trail Løbesko Bajada Iii Blau Columbia Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Alvar Skuldertasker Carmine Burnt Skuldertasker Kipling Burnt Alvar Carmine Kipling xqXdUgH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

black Signature multi Camera Crystal Rainbow Tan Coach Bag Skuldertasker npS0qIUpHw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tyra Skuldertasker K Filippa Orchid Purse SwaaqR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv Blau Iii Bajada Trail Columbia Løbesko w6aqIv
Skuldertasker Bag Camera Camera Coach Coach Bag Rust Rust Camera Coach Bag Skuldertasker dBwpWq
Trail Løbesko Blau Bajada Iii Columbia
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Columbia Trail Iii Blau Løbesko Bajada
Jeans Black Skuldertasker Bag Kaia Pepe d7CXqwn Grey Skuldertasker Kiomi Skuldertasker Grey Skuldertasker Kiomi Kiomi C8qtxwZZP