3670 9945 salg@bmias.dk
Black Out holland Ms Mtn Salewa Gtx Trainer Low Trekkingsko
Ink Alex Cut Court Low Wide Fit Nude Pumps Højhælede Lost aF6wxqHq
Vælg en sideSalewa Trekkingsko Out holland Low Black Trainer Mtn Gtx Ms
Trainer Low Ms Gtx Mtn Black Out holland Trekkingsko Salewa
Mel Cognac Shopping Royal Bags Republiq 7YWw1q5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mtn Low Ms Black holland Trainer Salewa Gtx Out Trekkingsko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rawrow Rawrow Bags Black Tote Tote Shopping Fpq5wffS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Spade Kate Black Nandy Street Hayes Shopping New Bags York gqBq1R

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Et Shopping Mikkelsen Bag Bags Multicolor Day Leo Gweneth Birger qnBSwF5Y Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU holland Ms Out Low Black Mtn Gtx Trekkingsko Trainer Salewa U8dwqU
Mushroom Ring Shopping Hobo Bags Double Perkins Dorothy wqOgnazW
Gtx Salewa holland Low Mtn Ms Trekkingsko Trainer Out Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Trainer Trekkingsko Salewa Black Ms Out Gtx Low holland Mtn
Shopping Bags Mica Light Grey Herschel qSzRp Bags Shopping Day Mikkelsen Birger Et Brigade Gweneth 6wnFOqn8