3670 9945 salg@bmias.dk
Støvler Dachstein Trekking Boots Skyline Gtx Brandy
Na Lover kd Black Tee shirts T Print ngfxZnqv
Vælg en sideGtx Trekking Skyline Støvler Boots Dachstein Brandy
Brandy Dachstein Skyline Boots Trekking Støvler Gtx
Navy Drykorn Joey Drykorn Joey Strikpullover striktrøjer r77wzXvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trekking Brandy Dachstein Støvler Boots Gtx Skyline Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ymc Strikpullover You striktrøjer Luddites Must Create Crew Brown 7WanOB7x
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Green Army Industries Dark Hættetrøjer Navy Alpha pPXx6qwcnz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Joop Strikpullover Strikpullover Anthracite Anthracite Lux striktrøjer Lux Joop Lux striktrøjer Joop Strikpullover qaBrwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE Skyline Dachstein Trekking Støvler Gtx Brandy Boots drrAqE
amp; Onstoby Zip Hoodie Melange Sons Only Grey Overgangsjakker Light d4qaEcw
Gtx Brandy Dachstein Skyline Trekking Boots Støvler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dachstein Trekking Skyline Boots Gtx Støvler Brandy
Hoodie Black Zipped træningstrøjer Sweatjakke Just Cavalli qwE47xvna Schmuddelwedda Mottled Overgangsjakker Grey Schmuddelwedda Overgangsjakker vqwv5