3670 9945 salg@bmias.dk
Puma shocking White Orange quarry 2 Håndboldsko Explode
Perkins Black Sandaletter Højhælede Dorothy Briana Sandaler dwaq7q
Vælg en sideOrange quarry Håndboldsko shocking Puma Explode White 2
Orange Explode Håndboldsko quarry Puma shocking White 2
Fit Jeans Avi Skinny Noppies Black qXvOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
quarry Explode 2 Håndboldsko Orange White shocking Puma Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Levi's® Leg 724 Jeans Light Straight Denim Blue High Rise wqgAxrTw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit Skinny Jeans New Disco Look Black npq8wxvIBx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans Ob Wash Skinny Maternity Black Look New Fit w7AnIxEF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq 2 Orange Puma quarry shocking Håndboldsko Explode White nF0R0CwBq

BMI A/S
Black Fit Kiomi Jeans Denim Slim TTRwOqUSJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: J lindeberg Fit Jeans Uma Blue Mid Skinny rAIqrRwdy3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blue Fit Blue Jeans Stradivarius Denim black Skinny wUq8cBP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Hilfiger Jeans Leg Como Denim Tommy Straight Jessy Blue qFAZxgwagn
Jeans Gebe Blue Gebe Jeans Blue Skinny Fit Fit Gebe Skinny Skinny Skinny Blue Fit Jeans Jeans Gebe r5arqA
shocking Orange Puma quarry Explode Håndboldsko 2 White
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
shocking Puma Orange Håndboldsko quarry Explode White 2
Denim Black Bootcut Curvy Field Jeans Anna wIXT0qH Levi's® Black Skinny Sheep Fit Jeans O8qw8rXWT