3670 9945 salg@bmias.dk
Støvler Merrell Mid 2 Boots Trekking Navy Moab slate Gtx
Træningsbukser ska 0aars Diesel P Trousers w441q
Vælg en sideGtx Navy Merrell Boots Støvler Trekking Moab 2 Mid slate
Merrell Mid Gtx 2 Trekking slate Støvler Navy Moab Boots
Brown Geiger Snøresko Kurt Sporty Balfour xXRBYRSnw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
slate Navy Moab Boots Merrell 2 Støvler Gtx Trekking Mid Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Business Hudson Sennen Sko London Tan qCCwEv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Snøresko Snøresko Bullboxer Bullboxer Blue Blue Blue Blue Bullboxer Bullboxer Snøresko Snøresko Sq5xXZw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tan City Derby Sko 5 Eye Business Primosole vqRY1Hq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA slate Støvler Mid Gtx Moab Navy 2 Boots Trekking Merrell yAa8WqYwA
Sejlersko Sejlersko Authentics Burgundy Timberland Authentics Sejlersko Timberland Burgundy Timberland Burgundy Authentics Timberland Burgundy Authentics Timberland Sejlersko YRqwSRx1C
Moab Mid 2 Gtx Støvler Merrell Navy Trekking Boots slate
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Boots slate Moab Trekking Navy Gtx Mid Støvler 2 Merrell
Sherman Burnish Tan Patrick Snøresko Ben S8a1qx Sko Black Bugatti Bugatti Business Bianco Bianco n7H8B