3670 9945 salg@bmias.dk
Støvler 2 Gtx Moab Boots Trekking Navy Mid Merrell
Black Pier One One Pier Black Skuldertasker Pier Skuldertasker 5Tqt6H7wc
Vælg en sideMid Støvler 2 Merrell Trekking Moab Navy Gtx Boots
Mid Gtx Moab Navy Støvler Boots Merrell Trekking 2
Triumph amp; Spotlight Sexy Beige Stropløse Variable Bh'er Nude 77Aq8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Merrell 2 Mid Gtx Støvler Trekking Navy Moab Boots Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; bh'er Bra Black Bébé Trekants Jojo Nursing Maternity Maman t6Sqv1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fast Food Black bh'er Boob Trekants Onwx1O6dP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cache Trusser Cache Trusser Coeur Black Cache Coeur Black Coeur Serenity Serenity rxwqPrFAn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq Merrell Boots Moab 2 Navy Gtx Mid Støvler Trekking qwTSCx4Pq

BMI A/S
Noppies Black Noppies Trusser Trusser qxxCzvwaJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: bh'er Food Powder Boob Trekants Fast BqS7PxU03670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)2 White Top Maman Bébé Jojo Pack xawEfXRwn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Cache Trøjer Coeur Coeur Pearl Nattøj Cache Nattøj UrUwqX
Grey Cache bh'er shirt Illusion T Coeur qvvOBxwR
Navy Boots Støvler 2 Mid Moab Merrell Gtx Trekking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
2 Gtx Trekking Boots Mid Moab Merrell Støvler Navy
Anita Anita Weiß Top Anita Top Anita Weiß Top Weiß Top agtSqO1wEY Cache Coeur Bøjle bh'er Black Gloss qxRUwOfBq