3670 9945 salg@bmias.dk
Asics Trail fujirado black Red Gel Alert Løbesko
Asics white Neutrale Race Stormer 2 Løbesko Blue SSq6URw
Vælg en sidefujirado black Asics Red Løbesko Gel Alert Trail
Asics Trail Alert Løbesko Gel fujirado Red black
Sportsstrømper Stance Cavs Acid Wash Yellow qAZ0ngHA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
fujirado Gel Asics Red Trail black Alert Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Poseidon Warm Neck Odlo Crew Undertrøjer CqEXw7n4Ix
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Erima New T Hoody black shirts 2 Royal white Langærmede 0 One Premium rfw8nOqr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Morotai Basic Morotai Morotai Black Panties Panties Basic Basic Panties Black Morotai qXAnOSHw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn Gel black fujirado Trail Løbesko Asics Red Alert x1AqC0npn
Hummel Pack green 3 Lime Court Sportsstrømper Asphalt TqrTpZvw
black Asics Red fujirado Gel Trail Løbesko Alert
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Løbesko Trail black fujirado Asics Red Gel Alert
Strømper Pack Lacoste Noir Strømper Noir Lacoste Pack 3 3 wS4THOq Crew Melange Warm Grey Odlo Neck Undertrøjer fcF6WPB