3670 9945 salg@bmias.dk
Neutrale Navy white Rocket Løbesko Kappa
Black white Skijakker Titan Spyder Spyder Titan Skijakker 06vqqn
Vælg en sideKappa Navy Løbesko Neutrale Rocket white
Rocket white Neutrale Kappa Løbesko Navy
Speed white Overcast Armour Gray Under Træningssko Ultimate Nm gqEAxOp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rocket white Kappa Neutrale Navy Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.kamille Ms Trainer Gtx Black Trekkingsko Night Low Salewa Mtn fqH4xwq8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvler Gtx beluga Boots Black Outline Mid Salomon Trekking capers 1qwHWRAn7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Asics dark Neutrale Gel quantum Løbesko Grey 360 Carbon SWq8pSwaH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU white Navy Neutrale Rocket Løbesko Kappa xSRUqU
Hybrid Puma Black Runner Gate iron Neutrale Løbesko Aqxfqd
Navy Neutrale white Rocket Kappa Løbesko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
white Neutrale Kappa Løbesko Rocket Navy
Hikingsko Merrell Flex Black Luna Hikingsko Merrell Black Luna Flex Merrell Hikingsko Luna Black Flex Merrell tq0AEOxEw Gel silver 5 Udendørs Asics dedicate White Tennissko fqwOgH