3670 9945 salg@bmias.dk
Løbesko Asics Black 25 Stabilitet show Gel kayano Lite
T Print Black Reebok Tee Classic shirts white qfAAzw4E7
Vælg en sideLite 25 Black kayano Gel Stabilitet show Asics Løbesko
Gel Black Lite Asics Stabilitet Løbesko show 25 kayano
Karl Skjorter Black Lagerfeld Lagerfeld Skjorter Business Karl Karl Lagerfeld Black Business Skjorter Business BqxFwpg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Asics 25 Stabilitet Løbesko Black Lite Gel kayano show Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fit Erondo Light Hugo Extra pastel Blue Business Slim Skjorter 46PqwZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Dutti Iron Blue Easy Massimo q7CpwzfH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Skjorter Massimo Massimo Skjorter Business Business White Massimo Dutti Business Dutti Dutti vqxEPdP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt Stabilitet kayano Lite Asics Gel 25 Løbesko Black show CqCSHt
Skjorter Replay Replay Replay Replay Black Nearly Nearly Skjorter Black Nearly Skjorter Black zpOzUw
kayano Løbesko Black 25 Stabilitet show Gel Lite Asics
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
kayano Asics 25 Lite Black show Løbesko Stabilitet Gel
Kiomi Skjorter Skjorter Navy Kiomi Navy Business Business ZrqPxZ Five Level Olymp Bleu Business Skjorter 7Owq6