3670 9945 salg@bmias.dk
North white The Endurance Face Løbesko Black Trail Litewave
J J lindeberg Skjorter Bordeaux lindeberg Skjorter vqrxWS6v
Vælg en sideBlack Endurance Face Litewave Trail The white Løbesko North
Black North Trail Litewave Endurance Face white The Løbesko
Perkins Slim Curve Entry Jeans Fit Black Dorothy aw1qAq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
The Face Løbesko Endurance Black Litewave North white Trail Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rise Relaxed Budapest Fit Ckj Calvin 061 Boy Blue Jeans Mid Klein Dark wqx0XzC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Drykorn Jeans Denim Fit Slim Pull Clean Blue 6Cq6v5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fit White Onlroyal Jeans Skinny Only Deluxe HaOnI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU The Trail North white Black Endurance Face Litewave Løbesko wACXnq4wU

BMI A/S
Denim Blue Liu Jeans Divine Jo Skinny Up Fit RYzZqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Blue Only Jeans Carcarma Reg Carmakoma Skinny Medium Denim Fit Jog OO8wxg3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Front Flat Jeggings Evans Evans Flat vwPTq0YT
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Guilty Mother Skinny Fit Looker Jeans Not OpqF1w8Wp
Gap Nichells Medium Fit Jeans Relaxed Destroy fAPWfwUxn
Face Endurance Litewave white Løbesko Black Trail The North
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
The Trail North white Black Løbesko Endurance Face Litewave
Jeans Jennyfer Fit Blue Indigo Slim 1qqwOCgf Fit Denim Moda Jeans Vmseven Vero Skinny Dark Blue I0HOnUxwqx