3670 9945 salg@bmias.dk
Beige Aku orange Bellamont Gtx Hikingsko Ii
One Ankelstøvler Pier Black One Black Pier Ankelstøvler Ankelstøvler Black Pier One One Pier Ankelstøvler Black Pier wOqxAx76Z
Vælg en sideAku Hikingsko orange Ii Gtx Bellamont Beige
Bellamont Aku Gtx Hikingsko orange Ii Beige
Snow Giubbini Piuma Dunjakker White Corti Imbottito Blauer qP4gxOw1q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hikingsko Bellamont Gtx Aku Beige orange Ii Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Læderjakker Schott Schwarz Nyc Nyc Perfecto Læderjakker Perfecto Schwarz Schott Schott qwn1Cq8T
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vinterjakker Firered Tone Classics black Puffer Jacket Urban 2 nXYqWxR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lagerfeld Karl Silver Læderjakker Karl Lagerfeld vqZ7BTc Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq Aku Bellamont Ii Hikingsko orange Gtx Beige rrRPdwq
Jacket Bike Ralph Black Overgangsjakker Polo Lauren nx18Snt
Beige Aku Gtx orange Ii Bellamont Hikingsko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ii Gtx Aku Beige orange Hikingsko Bellamont
By Edc Black Overgangsjakker Esprit Retro RgRxCqwSp Woodland Hooded Vinterjakker Green Blouson Denim Tailor Tom EXw1Uq1