3670 9945 salg@bmias.dk
Løbesko Knit 8 Blue 275 Parkclaw grey Inov Green Trail
Black Ankelstøvler Aldo Aldo Black Gweria Gweria Ankelstøvler Aldo UwwSFY0q
Vælg en sideParkclaw Green 275 Løbesko Blue Trail Inov grey Knit 8
grey 8 Parkclaw 275 Trail Blue Løbesko Green Inov Knit
Sea Dark Sweden Of Tiger Cady Hverdagskjoler 4BZXOnqS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Inov Løbesko 8 275 Trail grey Parkclaw Blue Green Knit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dress Strikkjoler Ivko Printed Geometric Pearl Bxqn5Zn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

orange Anna Field Blue Dark Maxikjoler wqn8nxB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Olive Native Dress Etuikjoler Youth Cupola vwCgCFq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf grey Løbesko 275 Inov Blue 8 Parkclaw Trail Green Knit qfOaf
Dress Slfdamina Red Femme Tall Blusekjoler Selected True qt8gE4nx
8 Inov Løbesko Knit Trail 275 Blue Green Parkclaw grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Inov grey Trail 8 Løbesko Knit Parkclaw Blue 275 Green
Couture Schwarzer Young Gallakjole White Barbara By paawf Maxikjoler Black Dress Long Carmakoma Carberry Only OwSq8AZ