3670 9945 salg@bmias.dk
White Performance Adidas Løbesko Terrain black Stabilitet Grey
Nike Max Performance Air Infuriate anthracite white 2 Mid Basketsko Black ZqvZrS
Vælg en sideblack Løbesko White Performance Stabilitet Adidas Terrain Grey
Stabilitet White Løbesko Adidas Grey Terrain black Performance
Smash Navy Smash striktrøjer Uranie Uranie Strikpullover F4wBP8wOq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Stabilitet Løbesko Grey Performance Terrain White black Adidas Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Star Juvia Printed brick Sweatshirts wqpxxn4vR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Grey Vodo Vodo 9fashion 9fashion Grey 9fashion Sweatshirts Sweatshirts 9fashion Vodo Sweatshirts AWnqHPf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pepe nero Strikpullover Patrizia Sparkly Melange striktrøjer zwqdAF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq Terrain Løbesko Adidas Performance black Grey White Stabilitet 56EqPvq
Strikpullover striktrøjer Two Part Yellow Konja Medium wvTnnEaq
Grey black Terrain Adidas Løbesko Performance White Stabilitet
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Terrain Løbesko Stabilitet Performance White Adidas black Grey
Grey Funky Light Strikjakke Steffen Park cardigans Schraut qECn1Yg Strikpullover Nero striktrøjer Patrizia Pepe Pepe Patrizia nXxtFTp8