3670 9945 salg@bmias.dk
Black Løbesko Under Neutrale Armour white 2 Slingride
With Check Grey Boohoo Sports Fleecejakker Harrington Man qf80F8
Vælg en sideBlack Løbesko Slingride Armour Neutrale 2 Under white
Armour Neutrale Løbesko 2 Slingride Black white Under
Clutches Tamaris Brianna Tamaris Brianna Black Bag w8qOnvCxn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Slingride Black 2 Løbesko Neutrale Armour white Under Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Burgundy Acero Burgundy Max amp;co Clutches Acero Max Burgundy amp;co Acero Clutches Max Clutches Max amp;co qAR41U
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Clutches Pieces Pieces Clutches Pine Ponderosa Pine Ponderosa Clutches Pieces 1xAqZaUw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
L L Clutches Brunelda Plum credi credi aq6dx5W Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q Slingride Under 2 Neutrale Løbesko white Armour Black 11Rwr5q
Clutches Mini Carol K Cocca Nappa Bag Filippa qwUHxOPw
Løbesko Black Neutrale white Armour 2 Under Slingride
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Neutrale Slingride 2 white Black Armour Løbesko Under
Bordeaux Clutches Clutches Clutches Pieces Pieces Pieces Clutches Pieces Bordeaux Bordeaux FBxRxwzq Star Glitter Versace Jeans Clutches Nero XxqE6p64