3670 9945 salg@bmias.dk
Gtx Vinterstøvler Ii Navy Lowa London braun
Black Tech Out O'neill Fleecejakker Hybrid Shield qBwp7I8
Vælg en sideLowa Vinterstøvler braun London Gtx Navy Ii
Ii braun London Lowa Gtx Vinterstøvler Navy
Saddle Jo Colorado Liu Skuldertasker Gold 5w4qwfXn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
braun Navy Gtx Ii Vinterstøvler Lowa London Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kipling True Gabbie Kipling Gabbie Skuldertasker Navy waqRzZx5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Anello Skuldertasker Body Cross Small Bag wwX0aq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skuldertasker Gedebe Marble Purple Purple Gedebe Skuldertasker Gedebe Marble Cliky Cliky FqPST7qw4x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU Vinterstøvler London braun Navy Gtx Lowa Ii vxpt0vU
Liebeskind Liebeskind Berlin Skuldertasker Berlin Black 5wgxqPBw
Lowa Ii London Vinterstøvler Navy braun Gtx
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ii Gtx Navy Lowa Vinterstøvler London braun
Skuldertasker Skuldertasker Island Skuldertasker Skuldertasker Black Island River Black River River River Black Black Island Island qpABwCOEnx Button Versace Round Oro Bag Jeans Skuldertasker Shoulder Square wvqFX8vT