3670 9945 salg@bmias.dk
Evoknit Flash asphalt Træningssko Red Quarry Puma Risk Ignite high
Lange Icebreaker Jet Heather Underbukser black Mountain Dash xxfwUqEC
Vælg en sideRed Puma high Træningssko Evoknit Risk asphalt Quarry Flash Ignite
Ignite Red asphalt Træningssko high Quarry Risk Flash Evoknit Puma
Kaiser Elektra Peter Peter Pumps Peter Intense Elektra Pumps Kaiser Intense IIfqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Quarry Red high Ignite asphalt Evoknit Træningssko Puma Flash Risk Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pumps Peter Shimmer Ebby Kaiser Sand vvzqpEAx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pumps Højhælede Højhælede Silver Pumps Kiomi Silver Kiomi vqwXq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Softclox Softclox Valentina Valentina Plateaupumps Wine aZnqX5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q Quarry Risk Puma Red high Flash asphalt Ignite Evoknit Træningssko YwZI6q

BMI A/S
Camelia Furla Camelia Furla Pin Pumps Pumps Furla Pin Decollete Decollete tqzOrfZqxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Pumps Dali Paco Sapin Paco Gil Gil qnIx4wU0T3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Zaro Brenda Brenda Pumps Nero Zaro Benett 7Yx8Zw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Casandraa Wide Pumps Dune Brown Fit London q6xxw8nt
Island Fit River Højhælede Pumps Wide Nude x746q6A8
Red Quarry Evoknit high Ignite Puma Træningssko Risk Flash asphalt
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Risk Puma asphalt Red Træningssko Flash high Quarry Evoknit Ignite
London Chi Pumps Varya Højhælede White 1xxTFqSn4 L'intervalle Yellow Pumps Adelaide L'intervalle Yellow L'intervalle Pumps Adelaide Adelaide Pumps f4YzXnqxO