3670 9945 salg@bmias.dk
navy Boots Lowa Renegade Dunkelgrau Trekking Gtx Støvler
Maternity Jumpsuit buksedragter Look Layer Nursing New Overall Black Ow7Fxn5qCX
Vælg en sideBoots navy Renegade Dunkelgrau Gtx Lowa Trekking Støvler
Lowa Trekking Dunkelgrau Renegade Boots navy Støvler Gtx
Tyren New Støvletter Brown Højhælede Look Light 6aZOq14

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Renegade Støvler Boots navy Lowa Trekking Gtx Dunkelgrau Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Td By Decadence Light Pumps Pink True wwtrT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Comfort Carvela Alexa Black toes Peep Højhælede rrqwpdf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dune London Sandaletter Mytho Red Højhælede Sandaler TBq6xTP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A Dunkelgrau Gtx Støvler Lowa Boots Renegade navy Trekking xqwIXv5A
Sevill 381 nero Positano Oxitaly Støvler Højhælede TgqUWwaH
Lowa Renegade Boots Dunkelgrau Gtx Trekking Støvler navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gtx Renegade Boots navy Lowa Støvler Dunkelgrau Trekking
Zign Højhælede Zign Højhælede Pumps Højhælede Zign Black Højhælede Zign Black Black Pumps Pumps Black Pumps rUwRxq1r Peep Raid Højhælede toes Black Højhælede Raid Peep xITdwOqrT