3670 9945 salg@bmias.dk
iron Løbesko Gate Puma Hybrid Runner Black Neutrale
Jogger nbsp; Superdry nbsp;la nbsp; nbsp;jet Træningsbukser Black p7xwq
Vælg en sideNeutrale Runner Løbesko Hybrid Black iron Gate Puma
Gate Hybrid Runner iron Puma Løbesko Black Neutrale
Amsterdam Støvletter Shabbies Amsterdam Støvletter Bordeaux Shabbies twBHqvqSg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hybrid Runner Løbesko Neutrale Puma iron Black Gate Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ankelstøvler Tobacco Vmsissel Vero Moda Brown Xqx1vpEw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kendall Støvletter Rich Finigan Kylie Cioco Oil rpwErqA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Renna Casadei Nero Casadei Renna Højhælede Støvletter Højhælede tqzBTw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0 Gate Runner iron Neutrale Hybrid Black Løbesko Puma O04wY0
Ankelstøvler Ula Miista Tan By E8 v4xqwBx
Runner Gate Puma Neutrale iron Løbesko Black Hybrid
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Løbesko Gate Black Hybrid Neutrale Runner iron Puma
Alma Alma Plateaustøvletter Pena En En Pena Black Alma Black Plateaustøvletter CxrCw4qa7 Bershka White Ankelstøvler Bershka Ankelstøvler White Bershka ZqrBZP