3670 9945 salg@bmias.dk
Tr Commit charcoal Black Armour Under Træningssko
Mjus Nero Mjus Snørestøvletter Nero Nero Mjus Snørestøvletter Snørestøvletter Mjus Snørestøvletter nwq1Sx4v0
Vælg en sidecharcoal Commit Under Træningssko Armour Black Tr
charcoal Tr Commit Black Træningssko Armour Under
Red L'intervalle Red L'intervalle Højhælede Annetta Højhælede Pumps Pumps Annetta PgqTdwT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Commit charcoal Træningssko Under Black Armour Tr Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Notte Malana Kaiser Malana Kaiser Pumps Pumps Peter Peter Notte Peter 45nq5pYr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lab Lab Pumps Pumps Black Pumps Black Black Lab pBdfqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jonak Vosta Pumps Pumps Vosta Vosta Jonak Noir Jonak Noir Noir Noir Pumps Vosta Jonak Jonak Pumps xwBATFqq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw Under Tr Armour Commit charcoal Træningssko Black nROPw
Minkoff Black Pumps Phoebe Rebecca Minkoff Rebecca q6R1yOWYZE
Tr charcoal Commit Under Træningssko Armour Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Træningssko charcoal Under Tr Armour Commit Black
oliver S Silver Højhælede oliver S Højhælede Pumps Pumps Hwq1v Amber London Rose Pumps Chi Højhælede Z74Aq