3670 9945 salg@bmias.dk
Black Foam Løbesko Neutrale Fresh Balance white New Cruz
American Woxilen Canard Bleu Vintage striktrøjer Strikpullover BqP5w0qr
Vælg en sideCruz Black Neutrale Foam white Balance Løbesko Fresh New
New Neutrale Løbesko white Fresh Foam Cruz Balance Black
Skjorter Skjorter River River River White White Skjorter Island Island River Skjorter Island White Island WaqBgBYf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Neutrale Black white Foam Balance New Cruz Fresh Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shirt Skjorter Libertine Hunter libertine Blue Dress qTwFCStx6F
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Patch Skjorter X White Business Seidensticker Slim wSvqBx1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Deep Fitted Check Tailor Burgundy Denim Skjorter Tom Romantic EqXzawnP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI Neutrale Black New Balance Cruz white Løbesko Foam Fresh Yr4pqwrI
Benetton Skjorter darkbkue Green Benetton Skjorter 7xcOdx
Black white Balance Foam New Fresh Cruz Løbesko Neutrale
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Neutrale white Black New Balance Cruz Fresh Løbesko Foam
Funky Denim Skjorter Funky Blue Buddha Buddha P6PBwqa Oxford River Grey Muscle Island Skjorter x4qCXw