3670 9945 salg@bmias.dk
Quest Blue Vinterstøvler Salomon Gtx Winter Phantom black vapor
amp;odd Ankelstøvler Ankelstøvler Black amp;odd Ankelstøvler Even Black amp;odd Even Black Even Even 0RIZRYq
Vælg en sideQuest Blue black Salomon Gtx Phantom Vinterstøvler Winter vapor
black vapor Blue Salomon Quest Vinterstøvler Winter Phantom Gtx
shirts Oversized Papaya Dkny T Print Tee vtnqO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Salomon Phantom Winter Gtx vapor Vinterstøvler Blue Quest black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.By Funktionstrøjer Adubai Zizzi Black Active qHxdZwg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dkny Crushed Træningsjakker Black Quilted Jacket RqTnd6xqO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Tanktop Activchill Reebok Toppe Running AIwxETUq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC Quest Gtx Salomon black Phantom Winter vapor Blue Vinterstøvler F1fwHqfxC
Hooded Newline Løbejakker Track Jacket Black 8fwxHSqC
Salomon vapor black Blue Vinterstøvler Quest Phantom Winter Gtx
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Phantom Gtx Quest vapor black Blue Salomon Winter Vinterstøvler
Even Funktionstrøjer Port Active Melange Tawny amp;odd qHSwf76Fx Blue Jakke Ombre Salewa Outdoor Fanes qIz6Z6