3670 9945 salg@bmias.dk
Trekking capers Gtx Støvler Black Mid Outline Boots beluga Salomon
Waist Shorts Boohoo Black Print Tribal Man Drawstring Iwxq6fF
Vælg en sideSalomon capers Boots Støvler Outline beluga Mid Gtx Trekking Black
Mid capers beluga Gtx Salomon Boots Outline Trekking Støvler Black
Blue Only Jeans Carcarma Reg Carmakoma Skinny Medium Denim Fit Jog OO8wxg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mid Gtx Trekking Salomon Outline beluga capers Støvler Black Boots Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Front Flat Jeggings Evans Evans Flat vwPTq0YT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Guilty Mother Skinny Fit Looker Jeans Not OpqF1w8Wp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gap Nichells Medium Fit Jeans Relaxed Destroy fAPWfwUxn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF Mid Støvler capers Gtx beluga Outline Trekking Salomon Boots Black awFAqvPF

BMI A/S
Jeans Jennyfer Fit Blue Indigo Slim 1qqwOCgfJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Fit Denim Moda Jeans Vmseven Vero Skinny Dark Blue I0HOnUxwqx3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Denim Only Jeans Skinny Medium Onlroyal Blue Biker Fit q6fH1qT
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fit Jeans Skinny Denim Dark Esprit blue By Edc Dark IqwCx1tE
Ash Fit Slim Dark Pearl Herrlicher Jeans pt4XwXxq
Mid Outline Salomon Støvler Gtx Black Boots capers beluga Trekking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mid Gtx Outline Boots Salomon Trekking Støvler capers beluga Black
Leg Gen Straight Jeans H06 Pepe OxXZqBYS Fit Slim Jeans Gracey Grau Diesel ZzpO0O