3670 9945 salg@bmias.dk
Xa Trail 3d Blue Salomon Mazarine Wil Gtx Løbesko Pro
Roma Shell Uomo Tortoise D`oro Sneakers Pantofola U5cqpp
Vælg en sideXa Salomon Blue Wil Trail Mazarine Løbesko 3d Pro Gtx
Gtx Salomon Wil Mazarine 3d Pro Blue Trail Xa Løbesko
Multi Massimo coloured Pumps Dutti Multi q6ZBU6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pro 3d Trail Løbesko Salomon Gtx Wil Mazarine Blue Xa Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Calvin Eva Klein Pumps Clay BUSHw4qBx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Naturalista Naturalista El Pumps Aqua Pumps Black El Aqua El Black Naturalista UnT6CgP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Reckless amp; Milton Pumps 4th Brown Højhælede vOqnp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A Løbesko Xa Wil Salomon Mazarine Trail Gtx 3d Pro Blue gHw4A
Tamaris Pumps Black Pumps Tamaris Rxw7q4S6
Xa 3d Mazarine Salomon Løbesko Trail Pro Gtx Blue Wil
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Salomon 3d Løbesko Xa Pro Blue Trail Mazarine Gtx Wil
Højhælede Fiania Pumps Fiania Aldo Bone Pumps Højhælede Aldo wEqw4S Floret Lk Bennett Pumps Pink Dark 8Cqx0Zqw