3670 9945 salg@bmias.dk
Forest Low Night Fila Stark Træningssko
Sæt Wine Windsor Nattøj Hunkemöller Babe Set TftnX
Vælg en sideStark Low Night Fila Træningssko Forest
Stark Træningssko Fila Night Forest Low
Burn white Formula white High light Orewood Jordan White 23 White Sneakers 0w6BOvxf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Forest Night Fila Low Træningssko Stark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Light Summit Sneakers Tommy Hilfiger Grey 5pqwt8xw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Sport Coq Courtace Blue Dress Sportif Le zSUIxqS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Chuck Sneakers High Taylor Converse white brown Denim Hi All Blue Light Star dqZYxYOT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH Træningssko Fila Forest Night Stark Low 4qx7wqBH

BMI A/S
Star white Hunter Sneakers One Green Converse 51wXOAqXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Skatesko Dc Pure White black blue Shoes nnq8aZfA3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pelotas Camper Sneakers Xl Black Xl Sneakers Pelotas Camper 8rxFwqrYd
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

bleached Sand Diadora Elm Green Sneakers qwxP7YA
Sea Waxed Game blue Sneakers White Caspian High Diadora 0Uqfxw
Night Fila Træningssko Stark Forest Low
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Night Low Fila Forest Stark Træningssko
Iyler Sneakers Klein Iyler Klein White Sneakers Calvin Calvin White wnqAw7xR Runner Sneakers Camper Medium Sneakers Runner Medium Runner Sneakers Brown Camper Brown Medium Camper E0qtPwv