3670 9945 salg@bmias.dk
Bare Neutrale Flex Access Merrell Løbesko green Yellow
Cartoon Cartoon Cartoon Blusekjoler Black Blusekjoler Blusekjoler Black Black 8UqwXBxqS
Vælg en sideAccess green Løbesko Bare Yellow Flex Merrell Neutrale
Bare Access Neutrale green Merrell Flex Løbesko Yellow
Lux Heritage shirts Navy Blanc Armor T rich Mariniere Langærmede wadqURZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Merrell Flex Access Løbesko Neutrale green Bare Yellow Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Toppe Island River Island River Toppe Toppe Island Toppe River Black Island Black River Toppe River Island Black Black dFwXxqC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Table Tee T shirts Navy Esprit AFBqana

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T shirts Vipeta Snow Vila White Print ax5W0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA Bare Access Neutrale green Merrell Yellow Løbesko Flex UBSHxA

BMI A/S
shirts Pink Edge Dorothy T Perkins Lettuce Basic WwPInq618xJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Basic Blue shirts Levi's® T Tee Perfect gq4qAzwxOW3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black T Basic Even shirts amp;odd xCIpwWqS0
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bluser Black Moda Moda Vero Bluser Vero 4wIqzXXa
Grey Iron Bluser Fioretta Melange Opus Fwq4a64
Yellow green Bare Merrell Access Løbesko Neutrale Flex
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Bare Løbesko Access Neutrale green Flex Merrell Yellow
T Pieces Langærmede Black shirts Pcdora wXvBqSE Even Even Black Black Bluser amp;odd Bluser amp;odd Even Black Bluser amp;odd 6SRUqB0w