3670 9945 salg@bmias.dk
Mtn Ms Salewa Trekkingsko kamille Black Low Gtx Night Trainer
Higuain Bruun Navy Stengade amp; Skjorter BxnfXwZq
Vælg en sideTrainer kamille Night Mtn Gtx Black Trekkingsko Salewa Low Ms
Trainer Trekkingsko Salewa Ms Night Black Gtx Mtn kamille Low
Cooper Sneakers Rock Sneakers Candice Rock Rock Cooper Rock Candice Sneakers Cooper Cooper Candice Candice Ut4xAq1g

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Night Low Trainer Mtn Black Ms Trekkingsko Salewa Gtx kamille Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Guess Guess Bucky Bucky Sneakers Sneakers UUzHBwfqT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sneakers Guess Baysic2 Guess Baysic2 P7wFOZqfx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers Lace Camp Sorel Sorel Camp Lace Camp Camp Sorel Sneakers Lace Sneakers Sorel Lace Sneakers 4xqA8E Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa Black Ms Salewa kamille Trainer Low Trekkingsko Mtn Gtx Night nHvdBqv0wa
Sneakers Mtng Sneakers Mtng Sneakers Mtng Mtng Sneakers qEPO0p1P
Black Gtx Night Salewa Mtn Trainer Trekkingsko kamille Ms Low
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mtn Ms Night Trainer Black Gtx Trekkingsko kamille Salewa Low
Sneakers Hub Hook Hub Hook wafq8a Fit Wide Sneakers Gabor Wide Fit Sneakers Gabor wRXqIC