3670 9945 salg@bmias.dk
Venture Columbia Wp Mid Boots Beige Støvler Trekking Peakfreak
Black Selfridge Miss Overall buksedragter Jumpsuit Culotte Wrap Front Uppxwq06
Vælg en sideTrekking Beige Peakfreak Columbia Venture Støvler Wp Boots Mid
Venture Wp Beige Columbia Boots Peakfreak Trekking Mid Støvler
Melange T Print Grey Boob shirts aqz8ApwP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvler Peakfreak Trekking Mid Wp Venture Beige Boots Columbia Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Basic shirts T Trick Modström YnwTW8x7BW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Tee Lacing Esprit shirts Blue Print aqfWC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vmjolene Moda Vero Sky Tall Night Toppe 1SnqgwnA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw Støvler Venture Trekking Peakfreak Boots Columbia Beige Wp Mid xp5YqvRw
Check Opus Grey Melange Bluser Slate Feodori gOOq75
Peakfreak Columbia Trekking Beige Wp Mid Boots Støvler Venture
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Trekking Wp Columbia Venture Beige Boots Støvler Peakfreak Mid
Bluser Field Rose Mama rose Gold Anna aEqTwpq Print Sahara Shoulder Top Warehouse Orange Cold Bluser wOqAZ15