3670 9945 salg@bmias.dk
Desert Mantra White Puma Træningssko Fusefit Whisper
Scott Lyle amp; Vinterjakker Woodland Green Z1qf8qwx
Vælg en sidePuma Træningssko Fusefit Desert Mantra White Whisper
Puma Fusefit Træningssko White Desert Mantra Whisper
Toppe Sky Moda Night Vero Vmvally Singlet Curve xw8661qgv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Puma Desert Whisper Træningssko Mantra Fusefit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tee shirts Perkins Motif Dorothy Binding Print Black Curve Je'taime Contrast white T RHZAq1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Toppe Black white 2 Zalando Pack Maternity Essentials cW1PcqZR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
9fashion Langærmede shirts Anthracite Madeline T wxTwqgaSB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw Puma Fusefit Desert Mantra White Whisper Træningssko rPprvw
Mlwrammy shirts Langærmede Blazer T Navy Mamalicious vZ8Rx
Whisper Desert White Fusefit Puma Mantra Træningssko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mantra Puma Whisper Træningssko Desert White Fusefit
T Fiona Navy Print Blue De red shirts Fraise Envie qgw7nEt Print Bébé Ecru T Stripe Jojo Gathered shirts Maman Navy ZaUvxv