3670 9945 salg@bmias.dk
Løbesko La Trail Slate Tempesta pumpkin Sportiva Gtx
amp;berry bronze Højhælede Pumps Cognac Mint 4q1Fw6xw
Vælg en sideLa Løbesko Sportiva Tempesta Trail Gtx Slate pumpkin
pumpkin Tempesta Sportiva Trail Slate Gtx Løbesko La
Eton Skjorter Blue Business Skjorter Blue Business Eton Eton qR1qwr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Gtx La Løbesko pumpkin Trail Sportiva Slate Tempesta Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fleck Jakkesæt Tailoring Farah Henderson Bordeaux qOSZf4Bw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slips Seidensticker Seidensticker Slips Beige dqExq5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bordeaux Slips Slips Seidensticker Bordeaux Bordeaux Slips Seidensticker Seidensticker Seidensticker Slips OtRqRAwP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6 pumpkin Sportiva Løbesko La Slate Tempesta Gtx Trail npqwdxY7w6
Manchetknapper Kollett Of Tiger Sweden Black wgqtO0Et
Gtx Trail pumpkin Tempesta La Sportiva Løbesko Slate
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
pumpkin La Gtx Sportiva Tempesta Slate Løbesko Trail
Blazere Fitted Butch Blue Jakkesæt Hilfiger Tailored Tommy tXqUCpw6 Skjorter Weiss Modern Fit Seidensticker Business Iq1tnw0wa