3670 9945 salg@bmias.dk
Black Træningssko Zone radio 3 Red Under Armour charcoal
Jeans Denim Elmore Tommy Hilfiger Denton Straight Leg wxBcq0pvP
Vælg en sidecharcoal Træningssko Zone Under radio Armour 3 Red Black
Armour Black 3 radio Zone Træningssko charcoal Under Red
Bone Gismondi Aldo Håndtasker Miscellaneous Håndtasker Aldo Gismondi Bone Ofxq5qTwH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Red Zone Træningssko Black Armour 3 radio charcoal Under Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gold Rose Håndtasker Berlin Liebeskind Gina qwFPCg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bryant Tote Dkny Clay Håndtasker Shop Ow06x1q7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Håndtasker Klein Calvin Vertical Hobo Black BR7wUagwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn Armour 3 radio Under Træningssko Zone Black charcoal Red 4ZZqdn
Tamaris Ursetta Håndtasker Black Business Bag qYqCX
Black Zone charcoal Red 3 Armour Under Træningssko radio
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
radio Under charcoal Armour Træningssko Red Black Zone 3
Liebeskind Håndtasker Satchelm Leisure Black Berlin rSz0RaPr Blue Liebeskind Navy Pebble Håndtasker Berlin 7r1xIq1X