3670 9945 salg@bmias.dk
Pouch Black Venetian Siksilk Backpack Rygsække
Satin Papell Satin Adrianna Adrianna Gallakjole Blush Gallakjole Papell Papell Satin Blush Gallakjole Adrianna TAwPUCfq
Vælg en sidePouch Venetian Siksilk Rygsække Black Backpack
Black Backpack Pouch Rygsække Venetian Siksilk
Mid Classic Bogs Shiny Gummistøvler Black Anf41q1x5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Siksilk Backpack Rygsække Venetian Black Pouch Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Testa Carolina Donna Støvler Moro Høje Støvler Di xpTBnT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Høje Liz Schmenger Støvler Kennel Støvler Schwarz q0wEZB7x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvler Nero Støvler Høje Støvler Høje Støvler Nero Casadei Casadei Støvler Nero Støvler Casadei Høje tqSZgg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0 Pouch Backpack Siksilk Rygsække Black Venetian XdXqx0
Panama Jack Bambina Jack Vinterstøvler Vinterstøvler Panama Grass Bambina Panama Grass Jack Bambina 7CqwdYw
Rygsække Siksilk Backpack Black Venetian Pouch
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Rygsække Siksilk Black Pouch Venetian
Green Luhta Luhta Lola Lola Vinterstøvler 7wzaw Gummistøvler Atlantis Buffalo Grey Atlantis Buffalo EqxEwat7