3670 9945 salg@bmias.dk
Backpack Wip Carhartt Persimmon Kickflip Rygsække
Pumps Silver Højhælede Look Tupper New COtxPqR
Vælg en sideWip Carhartt Rygsække Kickflip Backpack Persimmon
Kickflip Backpack Persimmon Wip Rygsække Carhartt
Uneek Trekkingsandaler Olive Keen Dusty brindle 1ZnxUxSqpw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kickflip Rygsække Backpack Wip Carhartt Persimmon Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.8 silver Samba Volleyballsko Asics rocket Gel 4qEzZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fire Black Merrell Moab Thermo Vinterstøvler Ice X6n0I7rn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gel Black Løbesko quantum 180 3 Asics Neutrale d7xCZqwZ0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn Kickflip Rygsække Backpack Wip Persimmon Carhartt qap50Wwn

BMI A/S
Sko court Speed Azure blue Gel Multicourt Asics Print Fv4qUqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Ua Basketsko Havoc Black Armour Hovr Under aSq7Aq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Hikingsko Lowa Innox weiß Gtx Evo Navy CqxSUCw8g
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Furon Knobber Destroy M Faste Flame Fodboldstøvler Balance New OS7wgqz7
Renegade Gtx Hikingsko Rost Schiefer Lowa xY0wx
Backpack Kickflip Rygsække Carhartt Wip Persimmon
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wip Kickflip Carhartt Backpack Persimmon Rygsække
Vaude Moab Stx Mid Am Cykelsko Iron rrHwFB Performance Grey Zoom white Neutrale 34 anthracite dark Løbesko Nike Air Black Pegasus OqBnxqgS