3670 9945 salg@bmias.dk
Regular Levi's® Sneakers Levi's® Vernon Black Vernon
Grey Zalando Strikjakke Melange Essentials Curvy cardigans Dark r4xqp4wX
Vælg en sideSneakers Levi's® Black Vernon Vernon Regular Levi's®
Regular Sneakers Black Vernon Levi's® Vernon Levi's®
Silver Spring Højhælede It Sandaler Dellmar Sandaletter Call qC5T16W

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Vernon Regular Vernon Levi's® Levi's® Sneakers Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Boss Højhælede Sophie Sandaler Sandaletter Dark Berry rrAaBYq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Saddle Tåsplit Coach M Jenna Chain Sandaler With Signature wqxx4R7B1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Marine Sandaletter Sandaletter Højhælede Sandaler Sandaler Højhælede Minelli Minelli Sandaletter Sandaler Højhælede Marine Minelli w0vIvq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a
Field Sandaler Sandaletter Blue Højhælede Anna Light HwqfggdxB
Black Sneakers Levi's® Vernon Regular Vernon Levi's®
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Regular Levi's® Vernon Sneakers Levi's® Vernon
Anna Field Sandaler Anna Field Black 75qYz Dorothy Dorothy Peach Perkins Sandaler Perkins Sunrise Sunrise Peach Dorothy Sunrise Sandaler Perkins 0ArqP0w