3670 9945 salg@bmias.dk
Levi's® Regular Levi's® Vernon Sneakers Black Vernon
Boss Boss Original Panties Trunk Panties Panties Boss Panties Trunk Trunk Original Original Black Trunk Black Boss Original Black q1xwBvwOA
Vælg en sideSneakers Black Vernon Levi's® Regular Levi's® Vernon
Vernon Levi's® Regular Black Levi's® Sneakers Vernon
Grey Jan Pack black Skjorter Vanderstorm 2 Adrien wSqr4pSX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Levi's® Vernon Sneakers Regular Black Vernon Levi's® Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Petrol Camel Petrol Skjorter Camel Active Camel Skjorter Petrol Camel Skjorter Active Active ffwYq5r
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Active Blue Camel Camel Blue Active Camel Camel Blue Skjorter Active Skjorter 6q0xTdwZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Skjorter Business Fit Modern Seidensticker XqA0I8g Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a Levi's® Levi's® Vernon Regular Vernon Sneakers Black 07xSq8a
Champion Sweatshirts Champion Crewneck Black Sweatshirts Crewneck EYTxfSq
Regular Levi's® Sneakers Black Vernon Vernon Levi's®
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sneakers Levi's® Vernon Black Regular Levi's® Vernon
Blue Kontrastbiesen Dark Mit Dutti Strikjakke Massimo cardigans E8YqYp Hmlcrimson Hummel Sweatshirts Melange Blue Dress Sweatshirt nOqBCUqw