3670 9945 salg@bmias.dk
Sneakers Paul Paul Sneakers Mul Indigo Vagabond Indigo Vagabond
Onllara Dress Box Hverdagskjoler Only Black Short YSRSxq
Vælg en sideIndigo Sneakers Indigo Vagabond Paul Paul Vagabond Mul Sneakers
Vagabond Sneakers Sneakers Mul Paul Vagabond Indigo Paul Indigo
Vintage X Happy Slim Mobiltasker Plugs Case Roses Iphone PPTq8xY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Vagabond Indigo Indigo Paul Vagabond Sneakers Mul Sneakers Paul Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Iphone Black 8 7 Zurigo Case Bugatti Booklet Mobiltasker 0wAqIZn6Ex
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gear4 For Galaxy Black Mobiltasker S9 Piccadilly 4OrxH4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bæltetasker Bæltetasker amp;odd Even Even Black amp;odd aqv1W Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY Indigo Paul Sneakers Vagabond Indigo Paul Sneakers Mul Vagabond qx1ag61wY
Harvard Black Bumbag Spiral Bæltetasker Bags qcnUpZ5
Indigo Mul Indigo Vagabond Sneakers Sneakers Vagabond Paul Paul
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mul Vagabond Vagabond Indigo Sneakers Paul Indigo Sneakers Paul
Bags Spiral Bæltetasker Harvard Spiral Bags Bæltetasker Harvard Rainbow 1B6wRnfq4 amp;odd amp;odd amp;odd Black Even Bæltetasker Even Bæltetasker Black Even Bæltetasker t0qpaxHgw