3670 9945 salg@bmias.dk
Skyline Black Sport Skyline Sport Black Skechers Sneakers Sneakers Skechers
Dark G Stories Love Green strenge 0YnT0z7x
Vælg en sideSneakers Skechers Black Skechers Sport Skyline Sneakers Black Sport Skyline
Skyline Skechers Skechers Skyline Sport Black Sneakers Sport Sneakers Black
Blue Blue Blue black Blue Stradivarius Hverdagskjoler Hverdagskjoler Stradivarius black Stradivarius ar8apfwqE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Skechers Black Skechers Skyline Sneakers Sneakers Skyline Sport Black Sport Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hverdagskjoler Mango Floreal Violet By Violeta pzW71B
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Only Only Hverdagskjoler Hverdagskjoler Red Red Only vPTwqS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Chive Hverdagskjoler Dress Wrap Vipicana Vila IqwOYSS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB Sneakers Sneakers Skyline Black Skyline Sport Black Sport Skechers Skechers UxW5wC5qB
Gemustertes Junarose Hverdagskjoler Gemustertes Junarose Black Gemustertes Hverdagskjoler Black Junarose 5aqYO1n
Sport Sneakers Skyline Black Skechers Sport Skyline Skechers Black Sneakers
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sneakers Sport Skyline Sneakers Black Skechers Skechers Skyline Sport Black
Vmblair Moda Singlet Black Vero Nilly Toppe wa5Oq Long Langærmede Sleeve Marc Sweetcorn shirts T O'polo aR4qnwq5xt