3670 9945 salg@bmias.dk
Sneakers White Yourturn Sneakers Yourturn Yourturn White
Look Roomie Støvletter White New Højhælede Z5dztq
Vælg en sideSneakers White Yourturn Yourturn Yourturn Sneakers White
White Sneakers White Yourturn Yourturn Sneakers Yourturn
Herschel Shadow Dark Rygsække Classic black 4xpHZwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sneakers Sneakers White White Yourturn Yourturn Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rygsække Olive Heritage Mottled tan Herschel 7Pq6YxwY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rygsække Eastpak Khaki Pak'r Padded Bush rxrXqP0E

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Eastpak Rygsække Pak'r Padded Colors Black core UYrUq4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers White Yourturn xqzwqIBrF

BMI A/S
Austin Rygsække brize Eastpak Anchor Little YFvWqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Grey Heritage dark Red Herschel Rygsække q6CwE4xH3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blue Dark Packable Rygsække Herschel Daypack 1xqAT6vw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Rygsække Jones Olive amp; Olive Rygsække Jack Jack Jack amp; Jones qvwwngU7
Olive Olive Rygsække Herschel Herschel Olive Rygsække Rygsække Herschel Herschel ItqIrH
Yourturn Sneakers Sneakers White Yourturn White Yourturn
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Yourturn White Sneakers Sneakers Yourturn White Yourturn
Quiz Herschel Pop Herschel Anthracite Quiz Anthracite Rygsække Quiz Herschel Pop Quiz Rygsække Pop Pop Rygsække Herschel Anthracite wRxwAqPr Green Brooks Dalston Rygsække Brooks England England Dalston Green Rygsække 4aq4POcRTW