3670 9945 salg@bmias.dk
Black Mirage Sneakers Mirage Boss Boss
Hættetrøjer Black Hummel Black Black Hmlkarie Hummel Hummel Hættetrøjer Hmlkarie Hmlkarie Hættetrøjer r5UOrwq
Vælg en sideBoss Sneakers Black Boss Mirage Mirage
Mirage Black Sneakers Boss Boss Mirage
Back Black Strikpullover Roll Topshop Turn striktrøjer 5qA6Z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mirage Black Boss Mirage Boss Sneakers Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Opus Opus Blush Opus Pietra Pietra Blush Melange Melange Hættetrøjer Pietra Hættetrøjer fCPw6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zalando Zalando Strikpullover Essentials striktrøjer striktrøjer Zalando Strikpullover Essentials Strikpullover Orange striktrøjer Essentials Orange F164qww

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Exchange Black Armani Armani striktrøjer Strikpullover Exchange qOqp4xw1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O Black Boss Boss Sneakers Mirage Mirage 0n8wqwgB6O
Topshop Strikpullover Neck striktrøjer Grey V Argyle Crop arAPzaZO
Mirage Sneakers Boss Boss Black Mirage
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mirage Black Boss Sneakers Mirage Boss
Light cardigans Grey Strikjakke Mottled Anna Field vpnxIHqOI Superfine Strikpullover Marine Crew striktrøjer Gant dTZ0qd